Elég volt, én leteszem!

Jelentős események zajlanak világszerte és bár látszólag csak a felfordulás dinamikáját képes felerősíteni a média, a háttér ennél sokkal mélyebb és összetettebb. Ahogyan a régi mondás tartja: “Egyetlen dolog állandó, az pedig a változás!” A stúdió fenntartásával szeretnénk továbbra is abban az életszemléletben részt venni, hogy hogyan lehet nem könnyelműen, hanem könnyedén élni, nem nézőponti… Tovább »

A tudatos légzés fontossága… – Mi tehetünk közvetlenül magunkért?

Kedves Jógázók, nyugalmas életre Törekvők! A Koronavírus kapcsán zajlanak az állami intézkedések, kiemelt fontossággal kezelvén a higiéniai szempontokat és az emberek közötti személyes kontaktust. Ehhez szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy melyek azok az egyéb cselekedetek, amelyeket könnyedén megtehetünk magunkért mindezek mellett, támogatván a test öngyógyító képességét.      Az orvostudomány is igazolja, hogy a stresszre, a… Tovább »

Mi a hatha jóga?

Egészség, erő, fiatalság- e három földi kinccsel ajándékoz meg a hatha jóga útja JÓGA MÍMÁNSZÁ   Az emberi test az egyik legnagyobb csoda a Földön. Csontból, húsból és vérből megalkotott teste titkokat takar, melyeket évezredek óta kutat fáradhatatlanul, keresve a nagy rejtély megoldását. Sokan voltak, akik az ember titkának felfedésére vállalkoztak, de keveseknek sikerült megszólalásra… Tovább »

Miért jó a 60, illetve a 90 perces gerincjóga óra?

Az utóbbi időben több kérdés érkezett a gerincjóga órák időtartamával kapcsolatban. Miért jó a 60 perces és miért jó a 90 perces óra? Messziről indulunk, de ígérjük, megérkezünk a bejegyzés végére. 🙂   Az élet „is-is” alapon működik, nem pedig „vagy-vagy” alapon. Minden ami megnyilvánul, lehetőséget kapott rá, bár ezt nem szeretjük hallani mert nem… Tovább »

Üzenet az alapítótól

Szabó Ildikó vagyok, nem különösebben spirituális, de mindenre nyitott ember. A „sors” mondhatni kesztyűs kézzel bánt velem egészen két évvel ezelőttig, amikor egyszerre az életem minden területén változások történtek. Én valóban nagyon igyekeztem állni a sarat, összeszorított foggal tettem a dolgom, de egy idő után testem-lelkem tiltakozott, olyan fizikai tüneteket produkáltam, hogy tudtam, azonnal tennem… Tovább »