Kriston Intim Torna

Kriston Intim Torna tanfolyamok a Szattva Jógastúdióban

Egészségünk, jó közérzetünk érdekében fontos, hogy a külső izmok mellett a belső izmainkkal is foglalkozzunk.

A Kriston Intim Torna egy egészségnevelő, testtudatfejlesztő tréning, melynek célja a medencefenék izmok erősítése, karbantartása és egy olyan szokásáthangoló program elsajátítása, ami az alhasi szervek egészségének védelmét szolgálja.

 

A tornával megelőzhető, mérsékelhető, illetve megszüntethető a helytelen szokásokból, rossz tápanyagellátásból, záróizmok gyengeségéből adódó

                             

                                vizelet, – széklet inkontinencia, aranyér,

                            gátizmok, alhasi szervek gyulladásos hajlama,

                          hüvelyi gyengeség, nőgyógyászati elváltozások.

Segít hólyagsüllyedés, hüvelygyengeség, méhsüllyedés, végbélsérv, ciszta, mióma, polip, endometriózis, vaginizmus, PCOS fennállásánál. Hatására csökkennek a menstruációs panaszok, szabályozottabbá válik a ciklus. A tréning hozzájárul az örömtelibb párkapcsolathoz, növeli az orgazmuskészséget, segíti a megfoganást, szülésre való felkészülést, szülés utáni regenerációt, altesti műtétre való felkészülést, műtét utáni felépülést.

Felkészít a változókorra, annak könnyebb megélését támogatja.

 

A gyakorlatok között történik ismeretátadás is, az adott területtel kapcsolatos tudnivalók megbeszélése.  Az elhangzó történeteken keresztül saját nőiségünk is megérintődik, más szempontból láthatunk rá a bennünk zajló, testünk működését befolyásoló érzelmi folyamatokra.

Gyere és tanuld meg ezt a különleges módszert, tapasztald meg jótékony hatásait! Az önmagadra fordított gondoskodás megtérül.

 

Szeretettel várlak!

 

Következő tanfolyamok időpontjai az Órarend/Programok menüpont alatt.

Bencze Bernadett

+36 70 253 8859  

benczebetti.hu  

Facebook: Bencze Betti

 

A módszerről bővebben: intimtorna.hu