Kertészné Bencze Kata

Óratípusok: Flow jóga, YIN jóga

Képzettségek: Vinyásza Flow oktató, YIN jóga oktató, Gerinctréner

 

„Lefelé élsz vagy felfelé, köztes megoldás nincs.” Yogi Bhajan

2007-ben ismerkedtem meg a Yogával. Először egy Hot yogát próbáltam ki, majd Bikram, Hatha, Flow, Core és Power, követte a Kundalíni, Astanga és a Yin sem maradt ki.

A yoga szerves részévé vált a mindennapi életemnek és elhatározásom, hogy minél több emberrel szeretném megismertetni és megtapasztaltatni a yoga csodálatos pozitív hatásait.

Folyamatos változásban vagyok én is, rendszeresen gyakorlok, mindig újabb továbbképzéseken, képzéseken veszek részt, ezzel mélyítve és tágítva a tudásomat, színesítve az eszköztáramat.

Az első lépést Neked kell megtenned, lépj rá a jógaszőnyegedre! A többi már megérkezik! A yoga testi-lelki-mentális jótékony hatásait pedig tapasztalni fogod a gyakorlások során.

 

Hálás vagyok minden Gyakorlónak, aki újra és újra megtisztel a részvételével. A rendszeres gyakorlások során együtt fejlődünk, tanulunk és tanítjuk egymást! Az elmúlt években több 1 napos, illetve 2 napos elvonulásokkal is szerveztem, megélt erőteljes tapasztalatokkal, közös élményekkel, ezzel is erősítve a yoga Közösséget.

 

Minden órámat a Gyakorlók igényeihez igazítom, természetesen persze úgy, hogy legyen benne kihívás is!

Az óráimon találkozhatsz a dinamikus Flow yogával, az erősítő Core-Power yogával, a kitartást, megtartást, a meditációt tanító Kundalíni yogával, a mélységet és ÉN időt adó Yin yogával.

A yoga miden sportág nagyon jó kiegészítő mozgásformája.

Sok szeretettel várlak az óráimon!

Elérhetőségeim:

weboldal: https://www.yogawithkata.hu/

FB: Yoga with Kata

e-mail: kata.kerteszne@gmail.com