Hargitai Ágnes

 

Óratípusok: Hatha jóga

Képzettségek: Gerincjóga oktató, Hatha jóga oktató, Női jóga oktató

 

Hargitai Ági vagyok, okleveles hatha, női és gerincjóga-oktató. A jóga 2017 óta az életem része. Egyszerre nyújt lehetőséget stabilitásra, folyamatos fejlődésre és a nyugalom megtalálására – hozzájárul az önismereti utamhoz. Azért lettem jógaoktató, hogy ezt az élményt másoknak is át tudjam adni.

Az ászanák és a befelé való figyelés révén testünkhöz és lelki állapotunkhoz kapcsolódhatunk vissza olyan szinten, amilyen szinten a nyugati kultúrában élő ember általában már nem szokott. Olyan gyakran élünk a fejünkben, „játsszuk” végig az ott futó forgatókönyveket, hogy elveszítjük a kapcsolatot saját magunkkal és kibillenünk a lelki békénkből. A jóga egyéni igényekre szabható eszközrendszer ahhoz, hogy ezt a folyamatot megállítsuk és visszafordítsuk. Ezáltal odafigyeljünk testünk és lelkünk igényeire, és türelmesek legyünk magunkkal, miközben mégis fejlődési lehetőséget teremtünk önmagunknak.

Hiszem, hogy rendszeres gyakorlással kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak lehetünk, ezáltal pedig előmozdíthatjuk egy jobb világ kialakulását. A jógaoktatói tanfolyamot azért végeztem el, hogy magam is szakszerűen hozzájárulhassak ehhez a folyamathoz.

Ha szívesen lennél ennek a részese, szeretettel várlak az óráimon!