Horváth Natali

Óratípusok: Női jóga, Gerincjóga

Képzettségek: Gerincjóga oktató, Hatha jóga oktató, Purnam jóga oktató, Yin/Női jóga oktató, Gerincterapeuta, Antigravity jóga oktató, Fitnesz szakedző

2001-ben végeztem a fitnesz akadémia sportedzői szakán. Fitnesz szakedzőként dolgoztam egy ideig, ezt követően 2007-ben ismerkedtem meg a jógával. Egy jóga alaptanfolyam elvégzését követően következett a hatha jóga oktatói (320 órás) és a kismama jóga oktatói (100 órás) végzettség megszerzése.

Lelkes jóga gyakorlóként tovább folytattam a tanulmányaimat. A haladó alaptanfolyamot (130 órás) követte az antigravity jóga edzőképző sikeres elvégzése.

2013-ban részt vettem a 130 órás jóga terápia tanfolyamon. Mindeközben jógaoktatóként tevékenykedtem / csoportos, egyéni, irodai, szabadtéri jóga /. A jóga stúdiókban eltöltött idő után magán jógaórákat tartottam a klienseim otthonában. Személyi jógainstruktorként bővítettem tudásomat és tapasztalataimat az ászanák, (testgyakorlatok), relaxáció, meditáció területén. Egyéni, személyre szabott terápiás jellegű órákat is tartok, melyben segítségül szolgálnak számomra a gerincterápiás (kezdő, haladó, mester) képzéseim ismeretanyagai.

Jómagam is rendszeresen gyakorlom a jógát, a mindennapjaimban, mint életmód jelenik meg. Csodálatos rendszernek tartom, ami a mai kor emberének nélkülözhetetlen segítőeszköz a hétköznapokban. A jóga gyakorlati tudomány, amely a gyakorlás által válik élő, hiteles tudássá, tapasztalássá.

A jóga önismereti ösvényén haladva találtam rá más hasznos, hatékony és eredményes önmegújító, önátalakító gyógyulásunkat, fejlődésünket elősegítő módszerekre, melyeket sike-resen alkalmazok. A testi-mentális-érzelmi-lelki-energetikai-szellemi jólétet megteremtő, életigenlő technikák, amikkel dolgozom: angyalterápia, és szellemsebészet (tisztító-gyógyító energiamunka), szimbólum gyógyászat.